בסל הקניות יש 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

מינימום הזמנה 100 ₪

המשך לתשלום
back1
מעוניינים לקצור מחמאות? קבלו טיפים אלו עוגות מרשימות כדאי לקנות
text1 text2

מעוניינים לקצור מחמאות? קבלו טיפים אלו עוגות מרשימות כדאי לקנות

יש לכם אירוע כלשהו שעומד לו בפתח? יום הולדת של אדם קרוב ואהוב? יום נישואין או אירוע אחר שמסמל שינוי ומעבר בחיים? אלו חלק מהסיבות המצדיקות קנייה של עוגות מרשימות.

 

 

מרשת בית המאפה "האופה מבגדד" מציינים שכשמדברים על עוגות ראווה מרשימות, אין הכוונה לעוגות הסטנדרטיות המצופות בקרם, אלא בעוגות מעוצבות רב שכבתיות שמציעות מגוון רחב של מרקמים וטעמים שונים, עוגות מרשימות שגורמות לכל מי שרואה אותן להוציא מפיו קריאת התפעלות.

 

עוגות מרשימות: קווים לדמותן של עוגות הראווה

 

מקונדיטוריית "האופה מבגדד" המתמחים גם בעוגת שמרים קראנץ' מציינים שאותן עוגות מרשימות מורכבות על פי רוב ממספר שכבות שונות, בהן התחתית, האינסרט, המוס, וכן הציפוי והקישוט. תחתית העוגה יכולה להיות אפויה, אך בהחלט ניתן לבחור בתחתית שאיננה אפויה בהתאם לסוג העוגה שנבחרה, כשהדבר לא אמור לפגוע בטעמה, מרקמה או עיצובה המרשים.

 

האינסרט הוא השכבה הדומיננטית שבמרכז העוגה, כשבמקרים רבים כוללות עוגות הראווה הללו כמה שכבות אינסרט. המוס משמש לעטיפת העוגה על כל שכבותיה, לפיכך רצוי שטעמו יהיה עדין יותר מהאינסרט. ישנם אינספור סוגי זיגוגים וציפויים שבהם ניתן לצפות את העוגה, כמו לדוגמה ציפוי המכונה בצרפתית גלסאז', ציפוי מבריק שאותו יוצקים על העוגה מעל לרשת, זאת על מנת לאפשר לו לזלוג מעל העוגה באופן אחיד.

 

מגוון האפשרויות לעיטור עוגות הראווה


אפשרות מושלמת נוספת לעיטור עוגות הראווה היא ציפוי גנאש שוקולד איכותי. מדובר בשוקולד מריר איכותי שממיסים עם שמנת מתוקה, מה שמוביל לטעם עשיר ולמרקם אחיד וחלק של הציפוי. ואולם, מלאכת הכנת עוגות מרשימות לרוב איננה מסתיימת בציפוי בלבד, אלא מעוטרת במגוון אפשרויות לקישוטים שונים, החל מפרחים אכילים ופירות חתוכים, וכלה בפריטים מיניאטוריים אפויים, אלמנטים משוקולד ו\או בצק סוכר ועוד שלל תוספות אחרות. זו הסיבה שכדאי לקנות עוגות מסוג זה בקונדיטוריות המתמחות בכך שיעניקו לכם את העוגה שתמיד חלמתם עליה.

 

עוגות הראווה דורשות, כאמור, תכנון מוקפד, מאחר וחלק מהשכבות מצריכות אפייה בעוד שחלק אחר נזקק לקירור או להקפאה. לפיכך, את הציפויים המבוססים על ג'לטין כמו גם החלקים הקפואים, מכינים מבעוד מועד ושומרים בהקפאה. כמו כן, מכינים את המוס בסמוך להרכבת העוגה, וכמובן שבקונדיטוריה מכובדת גם מקפידים להשתמש בחומרי גלם הטריים והאיכותיים ביותר. 

 

עוגות מרשימות | האופה מבגדד