בסל הקניות יש 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

מינימום הזמנה 100 ₪

המשך לתשלום
back1
עוגת שמנת פירורים קלה להכנה
text1 text2

עוגת שמנת פירורים קלה להכנה

עוגת גבינה היא אחת העוגות הטעימות ביותר שיש. מעטים יודעים כמה בקלות אפשר להכין עוגת שמנת פירורים מדהימה! לא צריך לדעת לאפות בשביל להכין עוגה ברמה של קונדיטוריה.

אם תגישו עוגת שמנת פירורים תוצרת בית לצד יין מתוק מתוצרת של יקב כשר תהיה לכם מנת קינוח נהדרת בעבור ארוחת שבת חלבית או ארוחת חג שבועות. אחרי שתגלו איזו עוגת גבינה טובה שאתם מסוגלים להכין בעצמכם כבר לא תוציאו מאות שקלים על עוגות בקונדיטוריה.

איך מכינים עוגת שמנת פירורים?

הקושי המשמעותי העוגות גבינה הוא האפייה. עוגת שמנת פירורים אינה דורשת אפייה כך שאתם לא צריכים לדאוג מסדקים בעוגה, צניחה של העוגה או להכניס תבניות מים לתנור. את הבסיס של העוגה מכינים מביסקוויטים ללא צורך באפייה. המלית של השמנת טעימה מאוד! אתם והאורחים לא תצליחו להפסיק לטעום ממנה.עוגת שמנת פירורים

מתכון לעוגת שמנת פירורים מתבסס על שמנת חמוצה ושמנת מתוקה להקצפה. השילוב הטוב ביותר הוא שמנת חמוצה 15% שומן, שמנת חמוצה 27% שומן ומכל שמנת מתוקה 38% שומן.

הטעם יהיה אותו טעם קסום שאתם זוכרים מתקופת הילדות. אל תפספסו את ההזדמנות לחלוק עם הילדים ועם בן/בת הזוג את טעמי הילדות שלכם. נגיש את העוגה לצד פירות טריים ובקבוק יין של יקב כשר.

עוגת גבינה חייבים להכין מראש

את עוגת השמנת כדאי להכין לפחות יום אחד לפני המועד בו תרצו להגיש אותה. העוגה אינה עוברת תהליך של אפייה אלא הקפאה וקירור. בכדי להתייצב ולקבל את המרקם האהוב על העוגה לשהות לפחות 12 שעות בקירור. אם לא תקפידו לקרר היטב את העוגה לא תצליחו לפרוס אותה (היא תהיה רכה מאוד ואפילו נוזלית). השמנת זקוקה לזמן במקרר או בהקפאה בשביל להתגבש.

מתכון מושלם לעוגת השמנת הכי טעימה שיש

עוגות גבינה נהוג להגיש בתבניות עגולות. בכדי לאפשר שליפה של העוגה לאחר הקפאה נבחר תבנית קפיצית בקוטר של 24 ס"מ. ניתן להשתמש גם בתבנית ריבועית בגודל דומה אך קחו בחשבון שיהיה עליכם להגיש את העוגה בתבנית. המתכון לבסיס של העוגה הוא 300 גרם ביסקוויטים בטעם שאוהבים ו-150 גרם חמאה. מפוררים את הביסקוויטים (אפשרי במעבד מזון), ממיסים את החמאה ויוצרים תערובת דחוסה במרקם של חול רטוב.

מחלקים את התערובת לשני חלקים כאשר את החלק הראשון משטחים בתבנית ומכניסים להקפאה (שכבה של כחצי סנטימטר עד סנטימטר). את שאר התערובת שומרים בכלי אטום בקירור עד לשימוש.

הכנת מלית קרם השמנת

העוגה הטעימה ביותר מתבססת על כמה סוגים של שמנת כאשר ההמלצה היא על 2 מכלים של שמנת חמוצה 27%, 3 מכלים של שמנת חמוצה 15%, 2 מכלים של שמנת מתוקה 38% (קרה מאוד), כוס אבקת סוכר וחצי חבילה של אבקת פודינג וניל.

כעת תתבקשו להקציף את השמנת המתוקה בקערת מיקסר עד להתייצבות ולערבב את כל שאר החומרים בקערה נפרדת לתערובת אחידה. כעת נאחד בין שתי התערובות בתנועות קיפול ונשפוך את התערובת אל התבנית עם בסיס הביסקוויטים שהכנסנו למקפיא.

נחזיר את העוגה למקפיא ללילה שלם ונוציא אותה בבוקר למקרר. לאחר כ-8 שעות במקרר נפורר על החלק העליון את תערובת הביסקוויטים והגבינה ששמרנו בצד, נהדק ונגיש יחד עם יין טוב.