בסל הקניות יש 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

מינימום הזמנה 100 ₪

המשך לתשלום
back1
מדוע מסעדות מזמינות מאפים ממאפיות
text1 text2

מדוע מסעדות מזמינות מאפים ממאפיות

 מדוע למסעדות חשוב ומשתלם להזמין לחמים, לחמניות ומאפים אחרים ממאפיות בוטיק?

רבים שואלים את המלצר אם הקינוח עשוי במקום, על ידי המסעדה ומרגישים מרומים אם התשובה היא שלילית. אחרים רוצים לדעת אם הלחם שמוגש להם או המאפים האחרים נאפים במקום, או שהם נקנים 'בחוץ'. מאפיית האופה מבגדד

האמת היא שלא צריך לפסול מקומות שמזמינים את הקינוחים או המאפים שלהם מיצרן חיצוני, או לחשוב שדווקא בתי קפה ומסעדות איכותיות הם אלה שמקפידים לייצר הכל "בבית", וכל השאר לא. למה?

 

היתרון שבידע

שף שיודע לבשל וליצור מנות מקוריות וטעימות, לא בהכרח יהיה בעל הידע הדרוש כדי ליצור קינוחים טובים ומקוריים או לאפות מאפים שונים.

  • אפיה היא מדע מדויק ממש. כדי לאפות מאפה טוב, בצורה קונסיסטנטית – כלומר כזו שבה כל המאפים זהים זה לזה – דרושים ידע וניסיון שלא לכל שף יש מהם.

הידע הזה קיים במאפיה, וכאשר מדובר במאפיה מקצועית, היא יכולה להבטיח לבעל המסעדה או לבעל בית הקפה מאפים איכותיים, באותה רמה ובאותו טעם, מאפה אחר מאפה.

במצב כזה, כל הלקוחות מקבלים מוצר טוב ואיכותי, במחיר שהוא בדרך כלל נמוך מזה שבייצור עצמי.

 

היתרון שבציוד

תאי התפחה, מערוכים, תנורים מיוחדים או קונווקטורים ועוד ועוד: לא כל מסעדה, ותהיה הטובה ביותר, יכולה להחזיק, לתפעל ולתחזק ציוד אפיה ברמה גבוהה.

  • כמו ידע, דרוש גם ציוד טוב לאפיה, ומדובר בציוד שונה מזה של מטבח רגיל.

זו עוד סיבה לכך שמסעדה טובה או בית קפה איכותי יזמינו מאפים ממאפיות בוטיק שיש להן הציוד הדרוש.  

 

היתרון שבמגוון

הידע והציוד דרושים לא רק כדי לאפות מאפים, לחמים או עוגות ברמה גבוהה ובצורה יציבה.

  • ידע וציוד דרושים  גם על מנת שניתן יהיה לאפות ולייצר מגוון גדול של מאפים, ולהתאים אותם לדרישות הלקוח.

כך יוצא, שאם אתם רוצים ליהנות ממאפי איכות במסעדות טובות או להיכנס לבית קפה ולהזמין כל מאפה שעולה על רוחכם, אל תפסלו מאפים שמגיעים ממאפיות בוטיק חיצוניות.

 

לסיכום: נכנסתם למסעדה או לקפה והמאפה טעים לכם? כל הסיכויים הם שהמאפים נאפו על ידי יד מקצועית, במאפיית בוטיק טובה ואיכותית. בתיאבון!