בסל הקניות יש 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

מינימום הזמנה 100 ₪

המשך לתשלום
back1
עוגת קונקורד - העוגה הכי מלכותית שיש
text1 text2

עוגת קונקורד - העוגה הכי מלכותית שיש

האופה מבגדד | עוגת קונקורדאם צפוי לכם בקרוב אירוע חגיגי וברצונכם להשקיע ולהרשים את האורחים בקינוח הכי מלכותי שישנו, עוגת קונקורד היא העוגה בשבילכם. אם חשקה נפשכם בעוגת קונקורד כעוגה ליום הולדת אך אינכם רוצים לאפות תוכלו פשוט לקנותה. ביקשנו מהאופים המומחים של רשת הקונדיטוריות האופה מבגדד, לספר כיצד הם מכינים את עוגת הקונקורד המפורסמת שלהם.

מהי עוגת קונקורד?

אם אתם לא יודעים במה מדובר נתאר לכם את העוגה כך: שכבות על גבי שכבות של מרנג פריך ומתוק וגאנש שוקולד עשיר, ומעל הכל מקלות מרנג ואבקת סוכר לקישוט. בלוטות הטעם והחשק כבר עובדות? נהדר! הקונקורד, בנוסף להיותה טעימה, היא גם מושקעת ומורכבת. עשייתה דורשת מספר שלבים והרכבתה עדינה ומדוייקת.

אומנות ההזלפה

השלב הראשון בהכנתה של עוגת הקונקורד הוא שלב הכנת המרנג. המצרכים הנדרשים להכנת המרנג כוללים, בין היתר, אבקת סוכר, סוכר רגיל, ביצים ומעט קקאו. מקציפים יחד את מרכיבי המרנג ומקפלים לתוכם את הקקאו ואבקת הסוכר. בעזרת מזלף, ועם הרבה סבלנות, יוצרים מהמרנג שני עיגולים גדולים, אשר יהוו בהמשך את שכבות המרנג שבעוגה, וכן מקלות מרנג ארוכים. את כל אלה יש לאפות בחום מדוייק של 140 מעלות צלזיוס. יש האומרים כי הזלפה היא מעין מדיטציה, שכן היא דורשת סבלנות, ריכוז, ונעשית באיטיות רבה. מקצועיות וניסיון רב שנים בהחלט תורמים כאן להצלחה.

פינוק שוקולדי

השלב השני בהכנת עוגת קונקורד הינו הכנת הגאנש. כאן מדובר בשילוב עשיר של שוקולד מריר איכותי ושמנת מתוקה קטיפתית. את השניים מערבבים עד שהשוקולד נמס בשמנת הרתוחה. את התערובת מכניסים למקרר ולאחר שעתיים מוציאים ומקציפים אותה עם עוד שמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת יציבה.

משחק הרכבה מתוק

השלב האחרון בהכנת עוגת קונקורד הינו שלב ההרכבה. מניחים זה על גבי זה עיגול מרנג ומעליו שכבת גאנש ואז עוד עיגול מרנג ועוד שכבת גאנש. מעל כל אלה מסדרים את מקלות המרנג האפויים. אורכו של כל מקל הינו כ-5 סנטימטרים ואם המקלות נחתכו באורך מדויק יישארו גם מספיק מקלות כדי לקשט את העוגה מהצדדים. כעת העוגה מוכנה ונותר רק להתענג על הטעם.

 

עוגת קונקורד לאירוח מושלם!

עוגת קונקורד היא עוגה יפיפייה המגרה את בלוטות הטעם ויש בה הכל. היא כמו ענן קצפת, מתוקה במידה, קלילה וטעימה להפליא. אם אתם מחפשים עוגת מרנג שוקולד - עוגת הקונקורד הזו, שנקראת 'גאטו קונקורד' בצרפתית, בוודאות תשמח ותרשים את האורחים שלכם. 

יש לכם אירוע חשוב? אירוע חגיגי? עוגת קונקורד היא קינוח רב רושם, מפואר ומרשים – מתאימה לכל אירוע מרגש. יום הולדת, בת מצווה, בר מצווה, מסיבת אירוסין, שבת חתן, ברית, בריתה או כל אירוע אישי, מרגש וחגיגי מצריך את העוגה האולטימטיבית. עוגת הקונקורד המרשימה מתאימה במיוחד לסיום ארוחה חגיגית. השילוב של מקלות המרנג והמוס פשוט עושה רושם מדהים וטעים באופן מטריף! 

לעוגת קונקורד יש היסטוריה מעניינת. היא נוצרה לכבוד כלי הטיס הצרפתי המיתולוגי קונקורד בשנת 1969 על ידי גסטון לנוטר, השף הפריזאי המפורסם, שהיה שף הקייטרינג בקווי אייר פראנס. הוא יצר את העוגה הנהדרת הזו כדי לחגוג את טיסת הבכורה של הקונקורד. בצרפתית היא נקראת קצת שונה ממה שאנחנו מכירים וגם האיות מעט שונה – כ-gâteau Concorde בצרפתית – נכון נשמע מושלם?

 

מחפשים משלוח של עוגת קונקורד? 

שוקולד וקצפת הם כנראה שילוב משמיים ואין אחד שלא נמס לטעם המושלם הזה. עוגת קונקורד היא בעלת גרסאות שונות. אבל אי אפשר שלא להתענג ולהתפנק משלוש שכבות של מרנג קקאו פריך, שביניהן קרם פטיסייר שוקולד עשיר, והכל מצופה בקצפת וניל, גדר של שוקולד והמון מקלות מרנג לקישוט. מקלות המרנג הקטנים מסודרים כך שיכסו את העוגה כולה. בדרך כלל  מסדרים אותם כך שהם מבצבצים לכיוונים שונים. זו עוגה מרשימה מאוד, חגיגית ופשוט נפלאה.

עוגת קונקורד היא חלומו של כל מי שאוהב שוקולד. היא עשויה משכבות מרנג פריכות ומענגות עם מוס שוקולד טעים ומעליו שבבי שוקולד. זו עוגה שהיא וואו אחד גדול - עוגת שוקולד מלכותית עם מרנג, מוס שוקולד ותוספת של שכבות קרנץ'. בעוגת קונקורד יש מוס שוקולד שהוא רך אבל יציב, מלא בבועות אוויר קטנות שכלואות בפנים ועושות כיף בפה. מוס שוקולד שהוא גם עשיר וגם עדין בנשימה אחת. הוא נעלם ומתמוסס בפה בשנייה ומותיר אחריו רצון לעוד. מוס שוקולד נפלא עם עם מרקם רך ואוורירי. מרנג הקקאו של העוגה המופלאה הזו הוא מתוק, עדין ומתפצח בפה. מרנג שנמס על הלשון, טעים ורך כמו קטיפה וכמובן בטעם של שוקולד נפלא.

 

המתכון שלנו לעוגת קונקורד פשוט מושלם. למה לכם להתאמץ ולהזיע? רוצים עוגת קונקורד לאירוח מרשים ומפנק? הזמינו אצל האופה מבגדד את עוגת הקונקורד הטעימה והמרשימה שלנו. מתאימה לכל אירוע מיוחד. היא מתאימה גם למי שאינו אוכל גלוטן, מושלמת לפסח, והכי נהדרת לילדים ומבוגרים שאוהבים מתוק ופינוקים.

עוגת קונקורד היא העוגה המושלמת לפסח. באופן מסורתי היא עשויה משילוב של מרנג וקרם שוקולד, והיא עוגה כל כך טעימה עם הרבה טעמים ומרקמים. וכמובן ללא גלוטן. שלוש שכבות של מרנג שוקולד במילוי קרם שוקולד ותוספת קצפת - חגיגית ונפלאה לאירוח של לחג. המרקמים והניגודי בין מוס השוקולד הקרמי והאוורירי ומרנג השוקולד הפריך והנמס בפה בטוח ירשימו את האורחים שלכם.

הזמינו אצלנו בקלות ובהתאמה אישית, כי אנחנו, האופה מבגדד, בית מאפה וקונדיטוריה ייחודית הפועל כבר מעל לעשור עם אלפי בתי עסק ולקוחות פרטיים מרוצים. אנחנו מספקים מאפים ועוגות מיוחדות ומומלצות והכל טרי עם חומרי הגלם המשובחים ביותר.  אנחנו מתמחים גם בקייטרינג לאירועים קטנים וגדולים.