בסל הקניות יש 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

מינימום הזמנה 100 ₪

המשך לתשלום
back1
להכין עוגות מעוצבות מבצק סוכר
text1 text2

להכין עוגות מעוצבות מבצק סוכר

עוגות מעוצבות מבצק סוכרבצק סוכר הוא המצאה ישראלית שהפכה לפופולארית בכל העולם, ובעיקר בישראל. עוגות מעוצבות מבצק סוכר הפכו לצו השעה בשל הקלות היחסית שבה ניתן להכינן ובשל רמת התוצאות המרשימה, המאפשרת ליצור עיצובים מגוונים ופיסולים בכל נושא, תוך שמירה על טעם נפלא, הן של העוגה והן של הקישוט. הקונדיטורים של מאפיית האופה מבגדד, רשת בתי המאפה המצליחה, מסבירים על קישוט עוגות בבצק סוכר.

היתרונות של עוגות מעוצבות מבצק סוכר


נתחיל מרשימת היתרונות של העוגות המעוצבות בבצק הסוכר:

 

•  עוגות מעוצבות מבצק סוכר נשארות מפוסלות ויפות לאורך זמן וניתן בהחלט להכינן יום או יומיים לפני האירוע, ללא חשש שיתקלקלו, ידהו או ימרחו בזמן האירוע או לפניו. בצק הסוכר כשלעצמו עמיד ביותר וכל עוד לא תפילו אותו על הרצפה אין חשש שיקרה לו משהו אם הוכן בידיים מיומנות.
•  בצק הסוכר כשר פרווה ולכן מתאים לקישוט עוגות גם באירועים המחייבים שמירת כשרות, ללא התפשרות על טעמי לוואי של מרגרינה.
•  ניתן ליצור בצק סוכר בכל הגוונים האפשריים ואפשרויות העיצוב הן בלתי נגמרות. קישוט העוגה יכול להיות מותאם לכל אירוע, בכל נושא, החל מיום הולדת שנה וקישוט הומוריסטי וכלה בחתונה וקישוט רומנטי מפואר.
•  בצק הסוכר עצמו יכול להישמר במשך כמה חודשים בתנאים המתאימים וחלקים מקישוט העוגה, כמו פרחים קטנים, יכולים בהחלט להוות מזכרת מתוקה מאירוע כמו חתונה.

להכין עוגות מעוצבות מבצק סוכר


קישוט עוגות מעוצבות מבצק סוכר מחייב את העוגות להיות יציבות, והוא אידיאלי לעוגות בחושות. טכנלוגיית המזון של היום ומגוון חומרי הגלם הגדול מאפשרים לנו לאפות עוגות בחושות שאינן יבשות אלא טעימות, וכיף גדול לאכול אותן. למעשה, ציפוי העוגה בבצק סוכר שומר על הלחות הפנימית של העוגה ומונע ממנה להתייבש. העבודה עם בצק הסוכר אינה מסובכת או מורכבת, אך יש להכיר כמה כללים בסיסיים לעבודה נכונה עם הבצק כדי להגיע לתוצאות טובות. ישנם לא מעט קורסים לעבודה עם בצק סוכר, וניתן בהחלט להכין קישוטים מבצק סוכר גם בבית, אך כמובן שכאשר מדובר באירוע שחשוב לכם, עדיף להיעזר בשירותיהם של בעלי מקצוע ולרכוש עוגה בהזמנה.