בסל הקניות יש 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

מינימום הזמנה 100 ₪

המשך לתשלום
back1
עוגות מעוצבות מבצק סוכר - עשה זאת בעצמך
text1 text2

עוגות מעוצבות מבצק סוכר - עשה זאת בעצמך

w4עוגות מעוצבות מבצק סוכר הן תאווה לעיניים ולחיך. בצק הסוכר, שהוא המצאה ישראלית, מאפשר לעצב עוגות בכל הסגנונות, בהתאמה לכל האירועים, החל מעוגות יום הולדת לילדים וכלה בעוגות חתונה מעוצבות אלגנטיות ומרשימות, וככל שחולפות השנים, השימוש בו רק הופך לפופולארי יותר ויותר. צוות הקונדיטורים המקצועי של קונדיטוריית האופה מבגדד, מסביר על השימוש בבצק סוכר לשדרוג כל עוגה.

 

יצירת בצק סוכר


יש כמה דרכים ליצור בצק סוכר, כולן דומות ועובדות על פי אותו עקרון. בצק הסוכר הנפוץ ביותר עשוי מחלבוני ביצים, מים, ואבקת ג'לטין, וצבעו לבן. צבעוניות הבצק מתקבלת מהוספת צבעי מאכל לבצק, ומי ששומר על תזונה נטולת צבעי מאכל יכול להשתמש בחומרי צבע מהטבע כמו כורכום, מי סלק, תרד טחון ועוד.

 

העוגה


עוגות מעוצבות מבצק סוכר חייבות להיות לא רק יפות אלא גם טעימות, כמובן, ומספיק יציבות כדי שיוכלו לשאת את עיצובי הסוכר, שעלולים להיות כבדים. עדיף להשאיר את הכנת העוגה בידי מומחים לאפייה, אך אם ברצנוכם (ובעיקר ברצונכן) להכין את העוגה בעצמכם, כדאי להקפיד על עוגת טורט כלשהי, שאינה מסובכת להכנה, עסיסית, ועם זה יציבה ואפילו מעט דחוסה, כדי שלא תקרוס תחת בצק הסוכר. הסוכר העוטף אותה ישמור על הלחות והעסיסיות מפני ייבוש.

 

עוגות מעוצבות מבצק סוכר – עשה זאת בעצמך


כאמור, ההמלצה היא לתת למומחים להכין עבורכם עוגה מעוצבת ומרשימה, שתפיל את האורחים מרגליהם, אולם מי שעיתותיו בידיו יכול בהחלט לנסות ולהשתעשע בהכנת קישוטים מבצק סוכר בעצמו, וישנן סדנאות המכשירות לכך. מי שיש לו ידיים טובות ומנוסה בעבודה בבצק סוכר יכול להנפיק תוצאות שאינן נראות חובבניות.

 

טיפים לשלבי ההכנה


מצ"ב כמה טיפים כדי להכין עוגות מעוצבות מבצק סוכר בעצמכם:
• את רידוד הבצק מומלץ לבצע על השיש, עד לעובי של כחצי ס"מ.
• כדי להוסיף גמישות לבצק אפשר להוסיף מעט קורנפלור.
• כדאי להניח שכבה מפרידה שאינה צריכה קירור בין הסוכר לעוגה (קרם, ריבה וכו').
• כדי לפרוש את הבצק על העוגה כדאי לכרוך אותו סביב מערוך ולהניח במהירות על העוגה כדי שלא ייסדק.
• כשעובדים עם בצק סוכר יש לעבוד מהר כדי שהבצק לא יתחמם.