בסל הקניות יש 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

מינימום הזמנה 100 ₪

המשך לתשלום
back1
כל מה שצריך לדעת על עוגות מעוצבות מבצק סוכר
text1 text2

כל מה שצריך לדעת על עוגות מעוצבות מבצק סוכר

עוגות מעוצבות מבצק סוכרבצק סוכר כשמו כן הוא - בצק שעשוי סוכר. תערובת סוכר מוצק ורך שניתן לפסל בו בקלות כמו בפלסטלינה. עוגות מעוצבות מבצק סוכר הפכו למוצר מבוקש מאוד בשנים האחרונות בשל המראה הצבעוני העשיר, אפשרויות הפיסול הרבות והטעם המתוק והנפלא. העושר העיצובי מאפשר להתאים כל עוגה לכל אירוע - בריתות, ימי הולדת, חתונות וכו'. העבודה בבצק סוכר דורשת מיומנות רבה, ולכן ניתן לערוך סדנאות כיף לפיסול בבצק סוכר אך כאשר רוצים עוגה בהזמנה מרשימה ויפה לאירוע כדאי להשאיר את העיצוב בידי מומחים, כמו צוות האופים המקצועי של קונדיטוריית האופה מבגדד, שמספרים לנו הכל על
בצק סוכר.

מה זה בצק סוכר?


כפי שציינו בתחילה, בצק סוכר הוא תערובת סוכר מוצק ורך. ישנן דרכים שונות ליצור בצק סוכר אך בדרך כלל הוא מורכב מסוכר, כמובן, המעורבב עם חלבון ביצים, אבקת ג'לטין ומים. מכיוון שמדובר במוצר המבוסס על סוכר, צבעו הוא לבן. הצבעוניות העשירה של הבצק והצבעים העזים מושגים על ידי שימוש בצבעי מאכל שונים.

מה עושים עם בצק סוכר?


הכל! בסך הכל, קל מאוד לעבד בצק סוכר ולעבוד איתו, גם אם צריך להכיר כמה כללים כמו לשמור על בצק קר ולעבוד במהירות. קונדיטורים מקצועיים עוברים קורס מיוחד לעבודה עם בצק סוכר כך שהם מצליחים להגיע לרמה גבוהה מאוד של יצירה בבצק סוכר וליצור עוגות מעוצבות מבצק סוכר, שיכולות להתאים לכל אירוע, אפילו לחתונה. ישנם אופים חובבים רבים, ובעיקר אופות כנראה, היודעים לעבוד כראוי עם בצק סוכר, אך רמת המיומנות הדרושה ליצירת פרטים עדינים היא גבוהה ויש צורך להתאמן בכך שוב ושוב.

המכשולים


ישנם שני מכשולים או קשיים עיקריים בעבודה עם בצק סוכר, אך ניתן להתגבר עליהם:
• התחממות הבצק. כאשר הבצק מתחמם בעקבות הלישה ונהיה דביק יתר על המידה, ניתן לקררו. מומלץ לעבוד עם כמויות קטנות בכל פעם ולהחזיק את שאר הבצק במקרר כל העת, כשהוא עטוף בניילון נצמד למניעת התייבשות.
• התייבשות. בצק סוכר מתייבש במהירות, ולכן, לצורך הרכבת עוגות מעוצבות מבצק סוכר, שיש בהן פרטים רבים, כדאי לתכנן מראש את תהליך ההכנה- איזה פרט יוכן קודם ואיזה אחר כך, ולעבוד בזריזות.