האופה מבגדד | עוגות לאירועים

חייגו אלינו

1-700-700-179 03-7467500

אודותינו

היסטוריית "האופה מבגדד"

בשנת 2004, הקימו דני שאול וענת דלל, דור שלישי לאופים מישראל ומעירק בית מאפה ייחודי בשם "האופה מבגדד". חזונם היה לאפות מגוון רחב של מוצרים מחומרי הגלם המשובחים והמובחרים ביותר בשילוב עם מקצועיות והקפדה במחירים הוגנים.


ניסיונם כדור שלישי לאופים, שנות הידע הרבות ושילוב חכם של תהליכים מסורתיים ושיטות אפייה חדשניות הובילו למגוון מרהיב של כ - 300 סוגי מאפים, לחמים בטעמים, לחמי קסטן, מאפי בריאות, מאפים מקמח מלא, לחמניות חמות במשך כל היום, עוגות, עוגיות, עוגות מוכנות. עוגות יום הולדת, בורקסים, פיתות תימניות בעבודת יד, קינוחים מיוחדים, מוסים במגוון טעמים, רולדות עשירות, בעבע תמר, סמבוסק, ג'יבן, כעכים ומאפים עיראקיים מדהימים וייחודיים הנעשים בעבודת יד.

האופה מבגדד פועל משנת 2011 ממרכז ניהול, ייצור והפצה של כ- 3000 מטר, המבוסס כולו על ציוד חדש לחלוטין תוך עמידה בסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם ברחוב המצודה 5 בעיר אזור. זאת בנוסף לבית המאפה בתל אביב.

את מאפי "האופה מבגדד" בעלי הכשר מהודר, כשר למהדרין בהשגחת הרבנות ת"א יפו ובד"צ יורה דעה ניתן לרכוש בכל אחד משבעת הסניפים ומוצריה הייחודיים משווקים ברשתות השיווק המובילות, בשוק המוסדי, מלונות, מאפיות אחרות, חברות וארגונים דרך קבע. בנוסף, בחנות המפעל באזור ניתן ליהנות מבית קפה יוקרתי המגיש ארוחות קלות, ארוחות בוקר וצוהריים ושרות משלוחים לעסקים באזור.

 

הצוות שלנו

בכדי להכין עבורם יום יום מגוון טרי ומגוון של מוצרי מאפה אנו מעסיקים את הצוות הטוב היותר אשר משקיע את הידע, הניסיון והאהבה בכל מאפה ומאפה.

שאול דני, מנכ"ל
שאול דני, דור שלישי למשפחה של קונדיטורים ואופים, הינו היזם והרוח החיה מאחורי האופה מבגדד. לאורך שלושים השנים האחרונות התמחה שאול בפיתוח וייצור מוצרי אפייה תוך שימוש בחומרי הגלם המובחרים ביותר ושילוב טכנולוגיות מודרניות מתקדמות בייצור מוצרי מאפה מסורתיים וישראליים מכל הסוגים.

מוטי מור, סמנכ"ל כללי
מוטי מור מלווה את האופה מבגדד מיום הקמת החברה בעל ניסיון של מעל עשרים שנה כקונדיטור ראשי במאפיות מובילות ואחראי פיתוח מוצרים. מוטי הינו בעל השכלה פורמלית בניהול עסקים ובוגר קורסים מתקדמים באפייה מהארץ ומהעולם.

אבי אמיני, מנהל ייצור
אבי אמיני הינו בוגר קורסים מתקדמים בתחום המאפה והקונדיטוריה ובעל ניסיון של מעל עשרים שנה כמנהל ייצור וקונדיטור מוביל, מהמומחים הגדולים בישראל בייצור תהליכי בכמויות גדולות של מאפי פרימיום.

מורן דלל, מנהלת
מירה יוסף, הנהלת חשבונות
יוסי ציוני, מנהל לוגיסטי
ניסו שרעבי, שף קונדיטור ראשי 

האופה מבגדד, המצודה 5, אזור | טלפון:  1-700-700-179, 03-7467500 | פקס: 03-7169879  | דוא"ל: haofeh@gmail.com